12

Komentari (12)

Mowzilla
Ovo za Begica je bezze tacka, mada bolje nije ni zasluzio. Ali odbor za savjetovanje i posredovanje tj. komitet za normalizaciju, eh taj ce vam uskoro ponovo trebati cim se aBd trenutna garnitura saveza srusi!
nakopitam
To je krepali osudjenik i cetaljski pobratim “normalizovao”
nakopitam
Jebbo ga ivica osim a on jebbo njega krepaloga
Drakulaaa
Konacno nesto pametno.
enko
Ode usanovic,colakovic,dominkovic,prolic ,begic a sta cemo sa prilicevim kumcetom Pilavom
enko
Sve skidaju,smjenjuju a takmicarska komisija,direktor takmicenja i sudijski komitet ostade a oni jos vece zlo jer su zaduzeni za takmicenje .predsjednik takmicarske neki frljic iz viteza,sutno loptu nije.direktor takmicenja pilav ,covjek sa sto ruku i funkcija i zato suti na sve ovo, da nebi izgubio privilegije.zamislite,direktor takmicenja,predsjednik sudijskog komiteta,posmatrac na uefa utakmicama,posmatrac kod nas u ligi,mentor sudijama,clan komisije za polaganje sudija i donedavno sekretar reprezentacije.to mu je sve omogucio ovaj krimos begic a sad slusa jer mogao bi ostati samo na jednoj ili na nijednoj funkciji.generalnu sekretar dzidzimilovic,takodxe begicev covjek.
starmac
Trebo je biti počasni gost ZATVORA.
user1675926959
Isto zlo ko i Vico.Ni gram razlike
Šteta. A tako je zadužio savez i dobrih stvari uradio. Malo sutra.
papagaj
KRIMINALAC U PRAVOM SMISLU RIJECI
think
Pa zašto, kako ? Ovakvoj fudbalskoj veličini uskratit to pravo, svašta..
amza
Sve te dilrje koji lopte sutnuli nisu treba maknit iz saveta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.