Deset golova za Craiovu, osam za Krupu

Elvir Koljić - Najbolji strijelac Evrope!

7

Komentari (7)

Merlin
Istina da je Koljić dao najviše golova u ovom dijelu sezone u Europi, ali u utrci za Zlatnu kopačku 2018/19 mora dati na kraju godine duplo više golova, jer je koeficijent po golu u Ligama 5 jednak 2 tj. Ako igrac da 30 golova, onda ima 60 bodova. Koeficijent npr. Nisozemske lige je 1.5, dok je za BiH i Rum. jednak 1. Ukoliko misli bit bolji od npr. Messija, mora dat 60 golova! Sretno!
bosq23
Sjajan igrac, dobra tehnika, brzina, realizacija. Pratim ga zadnjih par godina i po meni iako ima vec 23 godine, moze da napravi karijeru u rangu Vedada Ibisevica. Godinu-dvije u Rumuniji i onda liga petice.
NKZ1922
Samo nek radi naporno. Njegovo vrijeme ce sigurno doci. Ne treba ni Robijeve odluke dovoditi u pitanje, bas kao ni talent od ovog momka. Opusteno, doci ce sve na svoje
ArminA
Njegove kvalitete ce se tek izraziti kad ode u jos jaci klub gdje su i saigraci bolji .Momak posjeduje ogroman talenat ,kakvu tehniku ima uz tu gradju je i jako brz .Malo je danas takvih igraca ,samo da ga zdravlje prati da ima srece da ne bude ozljeda i bice on u samom vrhu ,rame uz rame sa najboljima.
red devil mo
Decko samo trpaj tek su ti 23 godine. Sretno
Zeleni_zub
momak je mašina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.