Nastavlja se prokletstvo za Elvira Koljića

Nova povreda

Nastavlja se prokletstvo za Elvira Koljića

E. Škorić

Bh. napadač Elvir Koljić doživio je novu povredu.

Od poptisivanja za Universitatea Craiovu u Rumuniji, 2018. godine, napadač se suočavao s mnogim problemima zbog povreda. Prvi put je povrijeđen u martu 2019. godine, nakon što je tek dobio poziv u reprezentaciju BiH.

U jesen iste godine se vratio, no ubrzo je ponovo zadobio povredu, da bi u jesen 2020. godine zadobio težu povredu prijeloma fibule. Uspio je da se vrati na terene početkom godine, a sada novi problemi.

Povrijdio se u derbiju protiv Cluja početkom februara, propustio je duel s Dinamom prije četiri dana, a nije ga bilo ni u rosteru za duel sa rivalom Craiovom.

Njegov trener kaže da bi mogao pauzirati tri sedmice, a povratak na terene očekuje se negdje početkom marta.

Bivši napadač Krupe i Borca je ove sezone svejedno stigoa da odigra 20 prvenstvenih mečeva i postigao je četiri gola, dok je na tri meča dao dva gola kada je Kup Rumunije u pitanju.

Top Komentari

Goran86
Steta, zao mi momka....imao je fink izgleda da se izradi npr.u Bundesligi...steta
5 0
King_Kenny
...ovaj je gotov,nema od njega nista...onaj lik ga je polomio i zavrsio mu ozbiljnu karijeru.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi