Elvis Mehanović novi član Anderlechta

Juniorski reprezentativac BiH napustio Genk

Elvis Mehanović novi član Anderlechta

S. Mlaćo

Juniorski reprezentativac Bosne i Herceogovine Elvis Mehanović karijeru će nastaviti u slavnom Anderlechtu. Mehanović je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa belgijskim velikanom, a dolazi iz Genka gdje je do sada nastupao za mlade selekcije ovog kluba.

Mehanović je bio pionirski reprezentativac Holandije, a zatim je ipak obukao dres kadetske selekcije BiH za koju je do sada ubilježio devet nastupa.

Ovaj 18-godišnjak bio je na pragu prvog tima Genka, ali se ipak odlučio za Anderlecht te vjeruje da je napravio pravi potez.

Zadovoljstvo zbog sklopljenog dogovora nisu krili ni čelnici Anderlechta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi