Vranješ našao novi klub, ali transfer koči AEK

Grci nisu zadovoljni ponudom

Vranješ našao novi klub, ali transfer koči AEK

U grčkim medijima posljednjih dana se sve više špekuliše da bi naš Ognjen Vranješ mogao svoju karijeru nastaviti u Anderlechtu.

Fudbalski reprezentativac BiH se sa prelaskom u Anderlecht povezivao još na zimu, a ovaj slavni belgijski klub ni šest mjeseci kasnije nije odustao od namjere da dovede Vranješa u svoje redove.

Agent bh. fudbalera se navodno već sastao sa ljudima iz Anderlechta i predočio im uslove saradnje, a iako su Belgijanci pristali na sve, cijeli posao zateže AEK za koji je Vranješ ugovorom vezan do 2019.

Mediji u Grčkoj tvrde da AEK ne želi Vranješa pustiti bez četiri miliona eura, dok je, prema nezvaničnim informacijama, Anderlecht za transfer spreman izdvojiti milion i pol eura manje.

Potražite više informacija na temu Super League:

U sezoni za nama Vranješ je za AEK odigrao 34 utakmice i postigao četiri pogotka, a sa klubom iz Atine se okitio također i šampionskom titulom, prvom u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti