Vranješ seli u Belgiju?

Na izlaznim vratima AEK-a

Vranješ seli u Belgiju?

Fudbalski "A" reprezentativac naše zemlje Ognjen Vranješ najvjerovatnije će napustiti AEK, pišu grčki mediji.

Vranješ iza sebe ima sjajnu sezonu koju je na kraju krunisao i osvajanjem titule, međutim njegova sudbina u slavnom grčkom klubu AEK-u je neizvjesna, što želi iskoristiti nekoliko klubova.

Jedan od njih je Anderlecht, koji se za usluge bh. fudbalera interesovao i zimus, a navodno su Belgijanci spremni sada platiti AEK-u dva miliona eura kako bi se transfer realizovao ovog ljeta.

Banjalučaninu je Anderlecht primamljiva opcija i još na zimu je želio da karijeru nastaviti u Belgiji, no tada je posljednju riječ dao AEK, čiji čelnici nisu bili zadovoljni ponudom koja je bila došla na klupsku stranicu.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Podsjetimo, Vranješu ugovor sa AEK-om važi do ljeta sljedeće godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi