Elvis Sarić novi igrač Al Ahlija

Potpisao na tri godine

Elvis Sarić novi igrač Al Ahlija · Zvanično

M. Šljivak

Elvis Sarić novi je igrač Al Ahilja.

Kao što je to potvrđeno prije nekoliko dana za SportSport.ba, Sarić je od danas zvanično postao član tima iz Saudijske Arabije.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je sa ovim timom potpisao ugovor na tri godine, a u utorak će se pridružiti svojim novim saigračima.

Sarić u ovaj tim stiže iz korejskog Suwona koji se danas oprostio od njega. Navijači su također istakli žal što odlazi nakon kratkog perioda.

"Hvala ti na lijepih godinu dana"; "Žao nam je što ideš, ali sretno...", samo su neki od komentara.

U dosad 12 ovosezonskih utakmica dao jedan gol i pritom sedam puta asistirao, a da će biti pojačanje uvjeren je i sam trener Ivanković, koji se o njemu raspitivao i kod selektora Prosinečkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi