Elvis Sarić potpisao trogodišnji ugovor sa svojim novim klubom

Bivši fudbaler Sarajeva ozvaničio saradnju sa Suwon Samsungom

Elvis Sarić potpisao trogodišnji ugovor sa svojim novim klubom · Zvanično

Elvis Sarić će karijeru nastaviti na Dalekom istoku, a danas je i zvanično potpisao ugovor sa svojim novim klubom - južnokorejskim Suwon Samsungom.

Bivši fudbaler Fudbalskog kluba je nakon obavljenih ljekarskih pregleda danas potpisao trogodišnji ugovor sa Suwan Samsungom.

Inače, Elvis Sarić je bio slobodan igrač od kraja minule sezone, a iako je imao ponude još nekolicine evropskih klubova ipak se odlučio karijeru nastaviti u Južnoj Koreji.

Navodno je ponuda Suwon Samsunga bila finansijski najunosnija, pa je 27-godišnji veznjak danas realizovao "posao života".

Podsjetimo, Sarić je prije nekoliko dana potpisao predugovor sa svojim novim klubom, tako da je današnje potpisivanje "pravog" ugovora predstavljalo samo formalnost.

Elvis Sarić se odličnim igrama u dresu Sarajeva izborio i za poziv Roberta Prosinečkog u A reprezentaciju BiH, a osim Sarajeva u svojoj dosadašnjoj karijeri je nastupao za Slobodu, Inter Zaprešić, Lučko, Vinogradar i dubrovački GOŠK.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi