Poznata je sudbina Elvisa Sarića u Saudijskoj Arabiji

Bivši bh. reprezentativac

Poznata je sudbina Elvisa Sarića u Saudijskoj Arabiji

A. Čaušević

Elvis Sarić je u eri Roberta Prosinečkog bio standardni bh. reprezentativac što mu je omogućilo transfere prvo u Južnu Koreju, a zatim i Saudijsku Arabiju.

Sarić je u Al-Ahli stigao prije godinu i pol, a ljetos je doživio tešku povredu križnih ligamenta pa se spominjao njegov odlazak iz kluba.

U Al-Ahliju su dugo razmišljali da li raskinuti saradnju s bh. veznjakom ili ne, ali nakon što se popravilo njegovo zdravstveno stanje odlučeno je da ostane u klubu.

Obzirom na ograničen broj stranaca te povratak Sarića na listu prijavljenih igrača Al-Ahli će napustiti Samuel Owusu iz Gane.

Sarić je ljubiteljima bh. fudbala ostao u sjećanju po odličnim igrama u Sarajevu i Slobodi, a dobar dio karijere proveo je i u Hrvatskoj.

Promo

Top Komentari

Krosteutegurovic
Koliko je mafija iz saveza uzela od ovih transfera i još sličnih ovima
2 0
Krivaja Zavidovići
Neće se Milojević odreći "svog miljenika" Owusua sa kojim je sarađivao u Čukaričkom, htio da ga dovede i u Zvezdu...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi