Emerson Palmieri potpisao za Chelsea

Definitivno ništa od Džeke?

Emerson Palmieri potpisao za Chelsea · Zvanično

Brazilski fudbaler Emerson Palmieri večeras je i zvanično postao novi član Chelseaja.

Iako londonski klub putem svoje zvanične stranice još uvijek nije predstavio Palmierija, na društvenim mrežama su se pojavile njegove fotografije sa plavim dresom.

Emerson će u Chelseaju nositi dres sa brojem 33, a kompletiranjem ovog transfera je vjerovatno okončana transfer sapunica koja je trajala proteklih desetak dana.

Kao što je već svima poznato, Chelsea je želio 'u paketu' dovesti Emersona i Džeku iz Rome, spominjala se cifra od 55 miliona funti za obojicu, ali čini se da će na kraju samo Brazilac postati član kluba sa Stamford Bridga i da od transfera bh. napadača sada i definitivno nema ništa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Emerson je sa Chelseajem navodno potpisao četveroipogodišnji ugovor, a Roma je njegovom prodajom zaradila oko 25 miliona funti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti