Emery dovodi nekoć ogromnu zvijezdu, ali možda i igrača 'čije je davno prošlo'

Navijači neće biti presretni

Emery dovodi nekoć ogromnu zvijezdu, ali možda i igrača 'čije je davno prošlo'

Trener Arsenala Unai Emery uveliko sklapa ekipu za izazove koji su pred njim od augusta mjeseca.

Obzirom da ekipi nije išlo baš najbolje u prethodnim sezonama, očito da nas očekuju brojne promjene kada je u pitanju igrački kadar, a pravi transferi očekuju se tek po završetku Mundijala.

Ipak, jedan od onih koji bi već sada mogao pregovorati je vezni fudbaler Borussije Daortmund, Mario Goetze (26). Naravno, riječ je o fudbaleru koji je do prije nekoliko godina bio jedna od najvećih njemačkih zvijezda, pa možda i najveća u jednom trenutku, ali se prosto izgubio u posljednje vrijeme.

Ipak, to nije razlog da ga Emery ne potraži, a kako prenosi The Independente, osim Topnika i Klopp je zainteresovan da ga dovede u Liverpool. Ipak, čini se kako je u ovom trenutku nešto potrebniji Arsenalu koji ima problema u veznom redu nakon odlaska Jacka Wilsherea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Goetze je na vrhuncu karijere bio prije pet godina kada je dres Dortmunda zamijenio dresom Bayern Minhena za 33,3 miliona funti, ali obzirom da se u minhenskom klubu nije snašao vratio se u Dortmun prije dva ljeta gdje također ne igra dobro.

Gdje će na kraju završiti bivši reprezentativbac Njemačke i da li će uopšte promijeniti sredinu, ostaje nam da vidimo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi