Emery ima prvu želju, Arsenal spremio 60 miliona funti

Francuski veznjak na meti Arsenala

Emery ima prvu želju, Arsenal spremio 60 miliona funti

Španski stručnjak na klupi Arsenala Unai Emery lagano počinje spremati ekipu za narednu sezonu.

Čini se kako će nakon odlaska Arsena Wengera i dolaska novog trenera sastav Topnika iz Londona izgledati potpuno drugačije, a engleski mediji prenose kako je prva želja Španca francuski reprezentativac Corentin Tolisso.

Kako prenosi Mirror, Emery je veliki fan Tolissa i dao je zapovjed ljudima iz Arsenala da počnu pregovore sa Bayernom. Smatra se da je Arsenal spreman ponuditi maksimalno 60 miliona funti za ovog fudbalera i da neće ići na to da ga kupi baš pod svaku cijenu.

S druge strane, problem bi mogao biti u činjenici da je Tolisso imao veoma dobru prvu sezonu u Bayernu i da ga u Minhenu vjerovatno neće htjeti pustiti, jedni ako ne dođe neka ponuda koju baš ne bi mogli odbiti, a čini se kako od Arsenala takve neće biti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Tolisso je stigao u Bayern prošlog ljeta iz Lyona za 36,5 miliona funti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi