Emery: Morao sam nakon utakmice čestitati Ozilu

Nijemac ponovo bio starter

Emery: Morao sam nakon utakmice čestitati Ozilu

Menadžer Arsenala Unai Emery uvrstio je Mesuta Ozila u prvi sastav za današnji meč protiv Burnleyja.

S obzirom da u posljednje vrijeme nije mnogo igrao pojavile su se glasine kako Emery i ne vjeruje previše Ozilu, te da bi u januaru moglo doći i do transfera, međutim njemački nogometaš je danas prvi put poslije pet utakmica bio starter.

Premda nije postigao gol ili zabilježio asistenciju, ono što je pokazao Ozil na terenu je više nego zadovoljilo Emeryja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ozil je pružio odličnu partiju. Morao sam da mu čestitam na obavljenom poslu. Neophodan nam je kad ovako igra, važno je da bude u elementu u kakvom je bio danas", kazao je Emery.

Podsjećamo, Arsenal je na kraju protiv Burnleyja slavio rezultatom 3:1 u sklopu 18. kola Premier lige.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi