Emery zna šta treba Arsenalu, ali to ionako svi već znaju

Španac želi pobjedu

Emery zna šta treba Arsenalu, ali to ionako svi već znaju

Edmir Škorić

Menadžer Arsenala Unai Emery govorio je narednoj utakmici njegove mokmčadi.

Arsenal će gostovati Leicesteru i mora da pobjeđuje ako želi da izbori Ligu prvaka. Tim je riječima danas pred novinarima Emery najavio naredni duel na King Poweru, ali to ionako svi već znaju. Ništa novo, zar ne?

"Ako želimo biti među četiri najbolje ekipe u Engleskoj na kraju, moramo sutra da slavimo", rekao je Emery, pa je nastavio:

"Moramo da pobijedimo. U našem mentalitetu je da igramo brzo i idemo na pobjedu. U svakom duelu mislimo samo o trijumfu. Moramo da napredujemo i za to postoje dva načina. Prvi, da igramo bolje sa loptom i da imamo mnogo više samopouzdanja, a drugi je da popravimo defanzivu i budemo snažni pozadi. Mislim da će ovo drugo da bude ključ meča sa Lesterom", dodao je Emery.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal je osvojio samo dva boda na posljednja dva premierligaška meča, je li vrijeme za pobjedu?

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
Evo dva sigurna tipa: Leicester dobija Arsenal. Gazija dobija novi ban u roku od 15 dana.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi