Odlaskom Kovačevića, problem za bordo tim na golmanskoj poziciji

Velić u pregovorima sa FK Sarajevo

25

Komentari (25)

zak84
Kad znas da mu je Admir Begović Menadzer,I adilovic I hadzija tu oko njega,Sve ti je jasno. Go no adilovic bi mater svoju opalio za 50km.
damir83
Koliko je to Kanurić odigrao tekmi da mu se ovako sudi ? Mi kao da smo Juventus… za nešto postoje pripremne utakmice … ali eto struka na djelu..
fukaraslana
Kanuric branio u nekom klubu u 6 ligi Njemacke i sad u Sarajevu hahahahaha neko je lijepo omastio brke
Ecosport
Hadžija je omastio brke
Nodi75
*****ić(kanuruć) je najgori golman koji je ikad "branio" u BiH! Momak igraj domina mani se lopte!!!
Domaci
Trenuracno najtalentarni mladi golman je Muhamed Sahinovic,bez obzira sto ima 18 god.on je neko ko.moze biti dugorocno rjesenje.Golman sa bistrom glavom izuzetno stabilna licnost i moze biti veci dobitak nego Kovacevic.
Husrefbeg22
Treba i Dizdarevicu dat sansu pa vidjeti gdje smo sa golmanima. kanuric definitivno tuta.
Chico
E cuj Velic... pa bolje je rezerve imao Vladan Kovacevic prije 2 godine od njega i ovog Kanurica, ako ne racunamo Dzafica.
perossi
Sta je s Markovicem?
pjanke.sa
Ovaj je golman licio na golmana, sto jes jes. Nadam se da cemo ga uzeti. Nadam se i da nasi iz skaut sluzbe prave neki dugorocniji plan, da nece bas samo uzimati igrace za Premijer lige, da cemo od slijedece sezone napraviti neki iskorak i u Europi. Naprijed moje Sarajvoooooooo
Tas14
Bio je solidan u Mladosti, zapravo jako dobar. Nadam se da u Sarajevu u najgoru ruku bude isti takav ili bolji
Shaba
Ja nez kakav je Dizdarevic, al realno Kanuric je sam sebe izbacio, dal pritisak il sta vec, al lik pravi kikseve haos. Realno trebo bi dizdarevic na gol dok ne dovedu nekog, a ako se pokaze sto da ne i ostavit ga da brani u prvoj
_admirr.x
Prosle sezone uz Golubovica i Kovacevica najbolji golman lige
BordoBijeli
Velic je slobodan,nema nikakav ugovor trenutno
Hzhzhzhzhzhz
@BordoBijeli pusti debile,niko ne gleda transfermarket ko za ziljkica sto su cifru izmislili
pjanke.sa
Kaze Mlaco da Transfermarket izmislja nisu oni relevantni za njega i Causevica
enko
A godinama za mladu i juniorsku,kadetsku reprezentaciju brane golmani sarajeva i zelje.osim kovacevica ,gdje su ti talenti.govori li to nesto .do koga je.
GuiliDamou
@enko za mladu reprezentaciju su branili golmani sarajeva, zrinjskog, slobode, sirokog. Nisi u pravu, nebi trebao da pises neprovjerene stvari… a da nema sistema kao ni u ostalim stvarima u drzavi, to si upravu, nema…
GuiliDamou
@enko ma ja ti si znalac, Kovacevic je dosao u akademiju fk sarajevo, nije iz sarajeva, ali valjda se u proteklih 7 godina razvijao, nije dosao kao formiran golman u klub, po tebi je odmah mogao na gol prve ekipe a?
GuiliDamou
@enko ti jesi budala jer da nisi nebi pisao gluposti! U koga bolan klub ne vjeruje? Pa u sarajevu kovacevic 3 godine stajao na golu, evo sada opet ima priliku dizdarevic, o cemu pricas ti? Smijes li garantovat da dizdarevic nece braniti naredne tri?
GuiliDamou
@enko nema potrebe da vrijedjas, ni ja tebe ne vrijedjam, samo te pokusavam ili razumjeti ili dokazati ti da grijesis… 3 utakmice ne znace da je Kanuric dobio priliku zato sto je bolji… dobro, i sta sad? Branit ce, nek brani kao Kovacevic kao sto je branio niko ga dirati nece… i pavlovic je imao priliku prije kovacevica, i? Ti Boga mi kao da si Dizdarevic za mobitelom…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.