Još jedan kandidat za predsjednika Barcelone odustao od utrke
Foto - EPA

Nije imao potpisa

Još jedan kandidat za predsjednika Barcelone odustao od utrke

M. Šljivak

Emili Rousaud nije više kandidat za predsjednika Barcelone.

On nije uspio prikupiti dovoljno potpisa članova kluba kako bi ušao u završnu trku i on neće postati novi predsjednik kluba.

Svi kandidati za predsjednika morali su prikupiti 2257 glasova članova kluba. Ranije to nije uspio učiniti Agusti Benedito, a sada i Rousaud.

Tako su za sada u trci ostali Joan Laporta, Victor Font, Jordi Farre i Toni Freixa, a veliki favorit na izborima je Laporta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Predsjednički izbori u Barceloni zakazani su za 24. januar.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardijan
Moze li sport bez politike?
0 2
Slobodas
Da je u SDA imao bi
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi