Stigao je čovjek kojeg su svi čekali!

Martinez se vratio u Evropu

Stigao je čovjek kojeg su svi čekali!

Admin Čaušević

Emiliano Martinez je čovjek o kojem se priča podjednako kao o Lionelu Messiju nakon što je Argentina postala prvak svijeta. Dok je Messi na sebe skrenuo pažnju igrom, Martinez je to uradio odbranama, ali i bezobraznim ponašanjem.

Martinez viđen je u dobrom raspoloženju, kako se smiješi i maše po povratku u Aston Villu nakon trijumfa na Mundijalu.

"Jedinica" Gaučosa je imala produženo slobodno vrijeme nakon što je odigrala ključnu ulogu u uspjehu Argentine na Svjetskom prvenstvu ranije ovog mjeseca, zahvaljujući svojim herojstvima, ali i nestašlucima tokom turnira.

Sada se 30-godišnji čuvar mreže suočava sa razgovorima sa trenerom Unaijem Emeryjem o svom ponašanju u Kataru, koji je potvrdio da će pozvati Martineza da kontroliše svoje emocije u budućnosti.

Aston Villa je u petak ujutro objavila video na svom Twitteru kako bi potvrdila da se argentinski reprezentativac vratio treninzima prvog tima uoči nove godine.

Oglasi

Na snimku golman se nasmijao i mahnuo, prije nego što je u kamere rekao: "Je li sve dobro? Povratak na hladno vrijeme."

Martinez je propustio Villanu nedavnu utakmicu protiv Liverpoola, koju su izgubili 3:1, ali bi trebao biti u konkurenciji za nastup protiv Tottenhama na Novu godinu.

Golman je fotografisan u Argentini prije samo nekoliko dana, kako još uvijek slavi historijski trijumf svoje reprezentacije putem niza objava na društvenim mrežama.

Ovaj 30-godišnjak, koji je odigrao odlučujuću ulogu u pobjedi nad Francuskom prilikom šutiranja penala, slavio je sa svojim reprezentavnim kolegama i dojam je da je pretjerao vrijeđanjem Kyliana Mbappea.

Emery mu je čak zaprijetio da razmišlja o njegovoj prodaji pa ostaje da se vidi kako će proteći njegov razgovor sa trenerom i šta će biti konačna odluka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Mbappe je nakon utakmice protiv Strasborga odlučio da odgovori na Martinezevo ponašanje i uradio je to na gospodski način.

"Proslave nisu moj problem. Ne trošim snagu na tako trivijalne stvari. Meni je važno da dajem najbolje od sebe za klub", poručila je zvijezda PSG-a i reprezentacije Francuske. 

Top Komentari

Adrian
Najveći seljak u svijetu fudbala.
2 1
Mostarac94
Vrati konju glavu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti