Prsti na Martinezovoj desnoj nozi zgrozili javnost, mnogi misle da mu fali jedan prst na njoj

Ponovo u centru pažnje

Prsti na Martinezovoj desnoj nozi zgrozili javnost, mnogi misle da mu fali jedan prst na njoj

E. Čaušević

Argentinski golman Emiliano Martinez već danima je u centru pažnje zbog svog bahatog ponašanja nakon finalne utakmice Svjetskog prvenstva, ali sada je sve to u sjenu bacila jedna fotografija jer mnogi bruje o izgledu njegove desne noge, odnosno prstima na njoj.

Martinez je uz Lionela Messija sigurno jedan od najzaslužnijih što je Argentina uspjela u Kataru da osvoji Svjetsko prvenstvo što se u toj zemlji čekalo još od 1986. godine.

Dobio je i titulu za najboljeg golmana turnira, ali veliku mrlju na sve to bacio je svojim bahatim ponašanjem nakon finalne utakmice i već je svima dobro poznato šta je Argentinac sve uradio.

Martinez je odmor u Argentini iskoristio i kako bi posjetio tattoo salon kako bi napravio posebnu tetovažu kojom se na kraju pohvalio na društvenim mrežama.

Golman Aston Ville odlučio je na lijevoj nozi istetovirati trofej Svjetskog prvenstva i datum finalne utakmice, a i tri zvjezdice koje predstavljaju tri titule prvaka svijeta koje sada ima Argentina.

Nakon što je tetovaža završena fotografiju je prvo objavio tattoo majstor koji se pohvalio svojim radom, ali sve to palo je u drugi plan kada su fanovi vidjeli prste na Martinezovoj desnoj nozi.

Oglasi

Martinez je bio u papučama i njegovi prsti su se mogli jasno vidjeti, ali fanovi zbog toga nisu baš oduševljeni.

Fans think Argentina World Cup hero Emiliano Martinez has 'four toes' after tattoo picture

Njegovi prsti na desnoj nozi izgledaju dosta čudno, a mnogi su u komentarima na društvenim mrežama poručili da su sigurni da Martinezu fali jedan prst na toj nozi.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Image: Emiliano Martinez

Pored svih kritika koje je Martinez dobio nakon finala Svjetskog prvenstva sigurno je mu priče o njegovim nožnim prstima neće zasmetati jer su mnogi skrenuli pažnju s onoga što je radio nakon meča protiv Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi