Sudija priznao nevjerovatan gol Brentfordu jer nije vidio šta se desilo, ali onda je VAR reagovao

Poništen pogodak Janelta

Sudija priznao nevjerovatan gol Brentfordu jer nije vidio šta se desilo, ali onda je VAR reagovao

E. Čaušević

Aston Villa i Brentford igraju trenutno meč trećeg kola engleskog Premiershipa.

Brentford je odlično otvorio utakmicu i do prednosti je stigao u sedmoj minuti kada je Toney pogodio nakon asistencije Janssona.

Međutim, samo šest minuta kasnije Aston Villa je uspjela da poravna na 1:1. Ings je upisao asistenciju, a mrežu Brentforda zatresao je Buendia.

No, nevjerovatnu situaciju vidjeli smo u samom finišu prvog poluvremena kada su gosti poveli sa 2:1.

Martinez je htio ispucati loptu, a onda ju je Janelt nekako uspio ukrasti i zabiti pogodak kada je sudija bio okrenut leđima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sudija je u prvi mah priznao pogodak, ali kada je dobio informaciji iz VAR sobe šta se desilo odlučio je da promijeni odluku i poništi pogodak Janelta, te je ostalo 1:1.

Zanimljivu situaciju sa Villa Parka pogledajte OVDJE.

Top Komentari

DR_GAZiJA
Treba otici OKULISTI prije pisanja tekstova..NITI JE PRIZNAO POGODAK U PRVI MAH, NITI JE BIO OKRENUT LEĐIMA, bar ne na OVOM KLIPU koji je STRUCNJAK ZAKACIO...Helem NEJSE..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi