8

Komentari (8)

StarMoVe
Emocije su čudo.
axel42
Pa imaju kamere, sve snimile, nek kazne klošare! Ko ga je on yebo?? Kao prvo Van Gaal bi mu mogao biti otac, kao drugo on bi Van Gaala kao fudbaler trebao da poštuje jer je ovaj čovjek mnogo toga dao fudbalu! Yebo njeg onaj klub koji ga plati skoro pa 100 miliona!! Koja sve klocina danas košta tolike pare??
K79
pa to i ja kazem ovo je nedostatak kucnog odgoja definitivno Van Gal čovjek ziva legenda nogometa plus i bolestan covjek a ovaj ko čoban pravi bez ikakve potrebe vrijedja covjeka
axel42
Stvarno nemam ništa protiv njih, nek prodje ko je bolji! Ali ovi Južnoamerikanci, Argentinci, Brazilci, Urugvajci pa nema gore gamadi na terenu. Samo nešto glume, padaju, hvataju se za glavu a neko ga u guzicu udario itd itd.... Plus ono napadanje na sudiju. Ja neznam što sudije ono sebi dozvole! Ma samo rokaj žute, crvene pa da vidimo onda šta će.
nestofino
@axel42 padavičari padavicu HRONIČNU imaju. (( :-
Śmeker007
Zato ja navijam za HR sada samo da ih izbaci, znaci ARG ne mogu organski, vecih cigana na terenu nema..!
K79
koji papak ovaj golman zao mi sto ne ispadose samo zbog njega gurbo pravi
Emir.D
Ma ciganija prava, nije samo on, pola ekipe dzubre prave.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.