Emiliano Martinez nema milosti: Brutalno ponižava Mbappea tokom velike proslave u Buenos Airesu

Opet po Francuzu

Emiliano Martinez nema milosti: Brutalno ponižava Mbappea tokom velike proslave u Buenos Airesu

Edmir Škorić

Trenutno je u toku velika proslava u Buenos Airesu, nakon što su se argentinski reprezentativci vratili kući iz Katara.

Argentinski nogometaši doputovali su u domovinu nakon što su u Kataru osvojili Svjetsko prvenstvo, a preko pet miliona ljudi je u glavnom gradu kako bi pozdravili šampione.

Lionel Messi i društvo se voze u otvorenom autobusu dok na ulicama vlada nezapamćena ludnica.

Opet je u centru pažnje "ludi" golman Emiliano Martinez, koji je u ruci držao lutku sa licem Kyliana Mbappea, kojeg očito ne pušta na miru.

Golman Argentine ponovo je u centru pažnje

Uočeno je kako neki navijači "sahranjuju" mladu zvijezdu PSG-a...

Oglasi

Izazvao je pažnju golman Aston Ville jer je na pressu pred finale očitao lekciju Mbappeu. "Mbappe ne poznaje dovoljno nogomet, nikad nije igrao u Južnoj Americi. Ako nemate tako iskustvo, ne možete komentarisati", kazao je Martinez te dodao:

"Ali to nije ništa. Znaju da smo ekipa svjetske klase i zbog toga nas poštuju."

Onda je po dodjeli nagrade za najboljeg golmana simulirao penis. Popularni Dibu objasnio je svoj sramotan postupak riječima: "Učinio sam to jer su me Francuzi izviždali. Čast za mene ne funkcioniše", pojasnio je na argentinskoj radio postaji La Red.

Svoju lošu stranu je pokazao i tokom slavlja u svlačionici kada je izvrijeđao Mbappea: "Minuta šutnje... za Mbappea koji je mrtav".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Gaučosi su, podsjetimo, antologijskom finalu Svjetskog prvenstva savladali Francusku nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je rezultat nakon 120 minuta igre bio 3:3.

Messi je bio dvostruki strijelac, a Martinez se opet proslavio sjajnim odbranama i jedan je od junaka ove reprezentacije iako naravno najveće zasluge idu Messiju, koji je uz to proglašen i najboljim igračem turnira. Dao je sedam golova, gol manje od Mbappea.

Top Komentari

snupi
Spusti se na zemlju Martinezu. Mbappeu nisi ni do koljena. Za tebe do ovog SP vecina onih koji prate fudbal nije ni cula.
12 1
Galacticosi
Slavi druže moj mani se budalastinje, lik ti dao 3 gola i malo ti
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi