Tijelo se trese sam od sebe: U ludoj utakmici poznati golman od hladnoće podbuhao na golu

Igralo i nekoliko bh. fudbalera

Tijelo se trese sam od sebe: U ludoj utakmici poznati golman od hladnoće podbuhao na golu

Admin Čaušević

Jedna od najluđih i nazanimljivijih Kup utakmica u Evropi ove sezone odigrana je u utorak navečer. 

Na stadionu Atatruk u Istanbulu po izuzetno hladnom, vjetorovitom i kišovitom vremenu sastali su se Karagumruk i Konyaspor.

Utakmica je bila prepuna preokreta. Nakon 120 minuta igre postignuto je devet golova, a pobjedu su odnijeli domaći sa 5:4.

Kakvi su uslovi vladali u Istanbulu najbolje pokazuje snimak golmana domaćih Emiliana Viviana koji je od hladnoće podbuhao na golu.

Poznati Italijan koji je branio u nekoliko klubova Serije A je drhtao, a njegovo cijelo tijelo se treslo od zime.

Domaći su poveli preko Mercena, a Koka je sa dva gola za deset minuta donio preokret gostima. Ipak, vraća stvari na početak za 2:2 nakon prvog dijela.

Amilton je zabio za Konyu i novo vodstvo, da bi Borini postigao dva gola za vodstvo Karagumurka. Cagiran golom u 87. pogađa za 4:4 i odvodi meč u produžetke.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Konačan rezultat na susretu zabio je Emre Mor u 101. minuti za plasman svog tima u četvrtfinale Kupa Turske.

Na ovom susretu je nastupilo i nekoliko bh. fudbalera. Za domaće je igrao Ervin Zukanović, a za goste Amar Rahmanović, Marin Aničić i Amir Hadžihametović.

Top Komentari

Podbuhao - Da li je to neka nova rječ u bosanskom rječniku, ne razumijem. Valjda se kaze Podbuho.
5 1
Podbuhao - Da li je to neka nova rječ u bosanskom rječniku, ne razumijem. Valjda se kaze Podbuho.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi