Agent: Viviano neće potpisati za Inter

Propao transfer

Agent: Viviano neće potpisati za Inter

Emiliano Viviano neće potpisati ugovor sa Interom, potvrdio je njegov agent.

Nakon što je Samir Handanović zadobio povredu, čelnici Intera željeli su da kao privremeno rješenje dovedu upravo Viviana koji je bez ugovora od septembra 2019. kada se razišao sa Sportingom.

Iskusni golman doputovao je u Milano, prošao je i ljekarske preglede, ali na kraju ugovor nije dobio i transfer je definitivno propao. Potvrdio je to i Vivianov agent Claudio Vigorelli za Tuttomercatoweb.

"Stvari su bile jasne od početka, niko nam nije ništa obećao. Klub je imao određenih problema kada se povrijedio Handanović, ali procijenili su situaciju i donijeli odluku da se oslone na golmane koje već imaju", kazao je Vigorelli, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zadovoljstvo nam je što je Inter uopšte obratio pažnju na Viviana. On će nastaviti raditi i čekati novi izazov."

Uz povrijeđenog Handanovića, Inter od golmana trenutno na raspolaganju ima Danielea Padellija, Tommasa Bernija i Filipa Stankovića.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realan
Neću ni ja ako će te iskreno
1 1
Bronhiman
Hhh
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi