Nsue odveo Tuzla City u polufinale, a njegova frizura nasmijala bh. javnost

Neobično izdanje iskusnog igrača

Nsue odveo Tuzla City u polufinale, a njegova frizura nasmijala bh. javnost

Endin Čaušević

Tuzla City se uspio plasirati u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine, a junak ovog tima bio je ponovo Emilio Nsue.

Ovaj fudbaler je u svom drugom nastupu za tuzlanski klub pokazao da će biti veliko pojačanje, te da se radi o zaista odličnom igraču.

Nsue je šansu dobio danas od prve minute, a u 76. minuti se našao u centru pažnje kada je zabio gol za 2:1 koji je odveo ovaj meč u penale.

Bivši igrač Mallorce bio je u centru pažnje ponovo u penal seriji jer je izveo odlučujući penal koji je uspio da pogodi i odvede Tuzla City u polufinale ovog takmičenja.

No, Nsue se u centru pažnje našao i zbog svoje veoma neobične frizure s kojom se danas pojavio na revanš meču Kupa Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Nsue je očito odlučio malo da eksperimentiše kod frizera, a njegova frizura je mnoge nasmijala.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hasni
Bravo majstore
6 0
Treba ponuditi Nsue NH sportsko drzavljanstvo da zaigra za BH reprezentaciju, garant bio bolji od mnogi koji vec igraju u reprezentaciji.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi