Čelnici FK Sarajevo žele vratiti Emira Hadžića na čelo sportskog segmenta

Nakon razočaravajuće sezone

Čelnici FK Sarajevo žele vratiti Emira Hadžića na čelo sportskog segmenta · Saznajemo

M. Šljivak

Neuspješna sezona je iza FK Sarajevo.

Bordo tim ostao je bez trofeja i bez plasmana u Evropu i velike ambicije s početka sezone pale su u vodu.

Očigledno su u klubu shvatili kako su napravili veliku grešku kada su napravili ogromne promjene u sportskom segmentu ekipe koja je uključila smjenu Emira Hadžića u aprilu prošle godine.

A, da su shvatili svoje greške što je svakako dobro za sami klub, govore i informacije da su u potrazi za sportskim direktorom, kojeg zapravo Sarajevo nije imalo. A, kako SportSport.ba nezvanično saznaje iz izvora bliskih timu s Koševa, rukovodstvo FK Sarajevo sada upravo želi vratiti Emira Hadžića na čelo sportskog segmenta kluba.

U Hadžiću bi Sarajevo imalo čovjeka koji radi veliki posao i koji je uz ekipu 24 sata dnevno i vrlo je moguće da će on ponovo preuzeti mjesto s kojeg je otišao prije nešto više od godinu dana.

Pokušali smo kontaktirati Emira Hadžića kako bi nam potvrdio razgovore s FK Sarajevo o povratku u klub, ali on nije bio dostupan za komentar.

Emir Hadžić je u Bordo klub stigao u maju 2018. godine i imao je dobre rezultate iza sebe. Tokom njegovog boravka na Koševu klub je osvojio dvije titule prvaka BiH, te jedan trofej u Kupu naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Smijenjen je u u drugom dijelu prošle sezone kada se Bordo tim nalazio na čelu tabele, a otišao je uz dosta varnica prema bivšoj upravi kluba protiv čijih čelnih ljudi je aktuelna podnijela krivične prijave.

Bilo kako bilo, ko god da dođe na mjesto sportskog direktora FK Sarajevo pred sobom će imati zaista težak zadatak da oporavi ekipu i klub koji je u ogromnom padu i među čijim navijačima vlada veliko nezadovoljstvo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lingafo
Četnici Fk Sarajevo?
2 11
Chico
Podrzavam, covjek je platio ceh Sabrininog lopovluka i mesetarenja
10 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije