39

Komentari (39)

malibega
Apsolutno bez razloga čovjek optužen. Svaki sd se ugrađuje kod nas u državi pa i on, ali razlika njega i ovih nekih je što je on imao rezultate, ostali ne. Poslije ibrakovića najbolji sd.
Husrefbeg22
Treba vratiti nasu lijepu direkroricu Sabrinu, ona je bar osvajala trofeje.
sahbaz87
Ibrakovica vratit
sahbaz87
Ibrakovica vratit
Ecosport
Hahahahahaha ako njega vrate, ima da na plate i ugovore daju 12 miliona maraka, a ne 6 kao prošle godine. Lik se ugradio debelo u svaki transfer. Problem je veći što si njemu trebo dat pare da bi igro. Na*ebali ste pitari još više ako se on vrati. Nije to više ono vrijeme od prije 5-6 godina.
vanzemaljac
Pa ja kada neće niko drugi...
Mustafa
Husrefa za direktora !
PRESEDAN
Najveće zlo kluba,nema transfera u koji se sa Sabrinom nije ugradio. Neka nam vrati Guzine i Milanoviće koje smo masno platitili a on profitirao.
lingafo
Četnici Fk Sarajevo?
Dragan_B
BH_PATRIOTA
Ko o čemu, hajvan o opredjeljenju.
user1644068495
Vratiti ga pod hitno ! Covjek ima zasluge i rezultate iza sebe ..
Uranija
Kakve zasluge kakve rezultate, da li je moguće da ima mozgova koji bi ublehu vratili! Zar smo baš tako nisko pali da vraćamo čovjeka koji je doveo petnaestak igraca i bar četrnaest ih je bio veliki promašaj!
Hadžija vraćaj se dobit ćeš jaknu nazad....
Ale23
Djeca vam se smiju..
TheSorrow
Za****vaju nas sto posto
Zeleni_zub
Zrtveni jarac prosle uprave. To sto su njega odrezali je oznacilo pocetak raspada sistema gdje su se guzice spasavale jedna po jedna do konacnog kraja. Prvi Mirvicev razuman potez od otkaza koje je podijelio prvi dan kad je dosao
zgembo.popuslic
I meni se cini da je uprava njega zrtvovala da bi spasila svoje fotelje jer su u to vrijeme navijaci skoro svaku utakmicu skandirali "uprava napolje". Ne kazem da je dobar ni los u svom poslu jer nisam nesto pratio al ne moze on bit jedini krivac a svi ostali iz uprave da su cisti
Chico
Podrzavam, covjek je platio ceh Sabrininog lopovluka i mesetarenja
Chico
Bordoakapitar
E jbg... Samo nam jos ovaj Buljubasickin poslusnik fali pa da odemo skroz u pm. Bio je ok igrac ali nije za SD. Zasto uopste imati SD? Daj te pare dobrom treneru koji ce imati funkciju tim menadzera. Njih dvojica ti uzmu cca 50 hiljada mjesecno a za te pare se moze jak trener dovesti...
Ajax11
A i ovaj Mirvič je prolupao 100%
rabodimis
Sprdaju se ovi ss.ba nerazumnim odlukama onih 80+ sto rade u klubu a veze namaju sta rade.. Umjesto da proizvodimo igrace mi unistavamo ljude i na neki cudni nacin stvaramo uhlj*be i kriminalce.. Onaj Vasoski ispade najveci gospodin u zadnjih godinu i po, on je jedini preuzeo neku odgovornost za nesto.. Ostalo sve glista do gliste.. Svi samo svoju gu*icu gledaju.. Ako se pojavi neko ambiciozan, slozno ce mu je*at majku i uklopit ga u svoje talove il otjerat..
denimen9
Koliko se sjećam, Hodzic nije valjao jer je prodao Rahmanovica i Tatara i zaradio klubu milion KM. Nakon što je otišao, transfer politika nula bodova.
BordoBijeli1946
Kako je transfer politika kluba nula ako si tusnuo Kurdica i Pidru, totalne antitalente za vise od milion maraka? A evo i Sabanovic se spominje da ide u Francusku...
denimen9
Pidro je najbolji lijevi pa čak i desni bek lige, iako ne igra desno nikada. Bolji od Zinchenka ako mene pitaš.
enko
Jel ovaj sabanovicbide u francusku u legiju stranaca,po onom sinoc on treba negdje u borbu a ne na teten
Mingiling
Puna podrska igracima oladite krezavi
rabodimis
Jesil razocaran papak ? I posran si i popisan al ne odustajes ? Otac te je*o pokvareni i odvratni..
Mingiling
Rabodimis, što ti je kosa gusta? Što gusta? Strpam ti ga u usta....Aghahahahahhaha.....dvozubi poglavico jesi to se naljutio...Pih ..hahahhahah kakav si ti mufljuz
rabodimis
Uh, nemoj molim te, ubices me tim seljackim doskocicama i supljom sa strane.. XD Pazi da ne progutas to sto trpas, ne brini za kosu kad te ku*cem lupam po nosu.. Sve u stihu sve u prozi ja ti komplet familiju pokvarenu je*em za onaj komentar od juce. ;)
Mingiling
Dobro si to smislio na Bizonovim visio....Kako to kako to po mom skakuto...Fora ti je vruca poserem ti se na pluca...to ti bila zadnja recenica moj ti kuraz bio pecenica...proza i rime su ti vrlo pišam ti u grlo...za neke stvari sto si mi zamjerio juce je....ti Brandao sve iz kuce....Ti si samo sisa mala koja sama sebi lajk daje polizes mi znojavo jaje....Brunclik Zorica rabodimis Gorica....Pozdravio te Skender sto te uz gelender...jesu tebi komsije šukale? (Prezime Šukalo) dakle majmune neopjevani jedi ****a i pusi kitu dudic fedzi negdje na medzi....:)
rabodimis
@Mingiling Jesil to na vasaru naucio papak ? Gdje to iskopa ? To su djeca kod nas do Olimpijade furala.. Preozbiljno si shvatio doskocice a ne ono sto ti uporno ponavljam.. Komplet ti familiju pokvarenu i hinjavu je*em !! Pa ti pjevusi kur*u mom, papak odvratni..
Mingiling
Ma Pusi kuraz mišu....
PRESEDAN
Zapaliti ih sve
gradski18
Neko nekog ovdje ..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.