16

Komentari (16)

Realist
Gdje su vam ta dvojica u 21.
rodjak
No se sekirati ozno doce i i ti na red neka dok ove starije prvo uhvatimo lasom, bice cice nemoj mi se samo ti bihuzuriti i ?
user1579962154
@Realist da li je realno da si BUKVALNO ispod svakog članka o Velezu? Doslovno nema ni jedan koji si preskočio. Idi jadan uzmi kakvu terapiju da te srce ne strefi
user1596132192
Ma kad imas upravu dobru sve te ide,a ne kao kod nas na Grbavici,
Manager
Željo haman u svojoj upravi ima ljudi (brojem)dovoljno za uprave najmanje 5 klubova ..
BatonDezitijat
Gledaj naslova Gledaj ludila ja reko Ronalda dovode
Objektivnost
Ti si nebitan.
Manager
hahahahaha što ga riješi Objektivnost brat :D
Zalik
Kako bi namovaj upao... loodilo
Pikachu11
Toooo Emireeee
starmac
Odlično.Bravo uprava.
Uber_i
Prava uprava to su obicni bezveznjakovici vec im politicari daju signale
user1579962154
@Uber_i koji si ti kompleksas. Jadnice , pa bolje da si uzeo knjigu gramatike i nesto naučio jer prosipaš svoj seljakluk ovdje svojom nepismenosti. Kmeci ti do zore Velez se moze popisati i po tvojoj komplet familiji i po klubu. Poslat cu ti korisnički racun na analizu i sa pola snage dobiti tvoje ime prezime sliku i sve podatke pa lijepo priložiti narodu skupa sa ovim komentarima koje mjesecima unazad pises. Svijestan nisi da se mozes pomnožiti sa nulom i ti i tvoja familija samo ako se neko malo potrudi i sazna ko si
user1579962154
@Uber_i također nece mi biti mrsko ako to budem trebao ja. Zamisli, osvanut ces na svim mogućim i nemogućim društvenim mrežama i svi cemo dijeliti tvoju sliku i sliku tvoje seljačke familije koja te nije odgojila. Mama ce ti spuštene glave izlaziti iz kuce koliko cemo vas osramotiti.
Uber_i
User.sto te boli kad pisem istinu a to množenje sa nulom tako bi se moglo desiti i tebi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti