Emir Jusić ostaje u Slobodi, već danas se priključuje ekipi na pripremama

Potpisao novi ugovor

Emir Jusić ostaje u Slobodi, već danas se priključuje ekipi na pripremama · Saznajemo

E. Čaušević

Sloboda se punom parom sprema za početak nove sezone Premijer lige, a u klubu pokušavaju da što prije kompletiraju igrački kadar.

Na kraju prošle sezone bilo je dosta odlazaka s Tušnja, ali je Sloboda u prethodnih desetak dana predstavila nekoliko novih pojačanja.

Također, dobre vijesti za Slobodu su što je iskusni defanzivac ovog kluba Emir Jusić odlučio da ostane na Tušnju još jednu sezonu.

Ovaj 36-godišnjak koji je bio stub odbrane prethodne tri sezone odlučio je ostati u Slobodi i kako saznajemo potpisao je novi jednogodišnji ugovor s ovim klubom.

Jusić će već danas put Kupresa gdje će se priključiti ekipi Slobode na pripremama za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prošloj sezoni ovaj iskusni defanzivac odigrao je 33 utakmice u svim takmičenjima u dresu tuzlanskog kluba, te je uspio postići dva gola.

Jusić je u Slobodu stigao na ljeto 2019. godine iz Olimpika, a u svojoj karijeri još je igrao za Čelik, Rudar iz Kaknja, Budućnost i kazahstanski Akzhayik.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Pojacavaju veteransku ekipu Slobode jos vranjesa , glavasa mozda bolica i bicemo ok
2 10
edinho101
Jusa odličan, godine u njegovom slučaju ne govore ništa, pravi profesionalac, čovjek koji daje sve od sebe. Uđe čovjek sa klupe i dadne go, odbrambeni, sve ti je jasno. Hvala ti Jusa care, idemo dalje ❤️?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi