Sloboda riješila pitanje golmana u novoj sezoni

Produžen ugovor

Sloboda riješila pitanje golmana u novoj sezoni · Zvanično

E. Škorić

Kako se i najavljivalo proteklih dana, Filip Erić produžio je ugovor sa FK Sloboda.

Prije pet dana postignut je usmeni dogovor između Erića i Slobode, a sada je stigla i zvanična potvrda, pa je tako tuzlanski klub riješio pitanje golmana u novoj sezoni.

Filip Erić je u Slobodu došao prošlo ljeto iz redova Željezničara, a prije Željezničara branio je za Zvijezdu 09, Drinu Zvornik, Rad, Voždovac u kojem je i počeo karijeru.

Ovo je još jedna dobra vijest za sve na Tušnju nakon što su prethodno završeni neki transferi. Kenan Delić je došao iz Tešnja, Kemal Mujarić iz Budućnosti, a najveće pojačanje svakako je dolazak iskusnog Nikole Komazeca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jučer se pojavila informacija kako je iskusni bivši kapiten Borca Stojan Vranješ na meti Slobode. Saznali smo da su ga kontaktirali čelnici Slobode, ali za sada nije bilo konkretnih informacija hoće li nekadašnji reprezentativac BiH doći na Tušanj.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Aldusss
Pogino majci ❤
1 12
Mig_Mig
Sta je ovo, sabit iz tarcina za sirotinju? A slikano digitronom hahahah
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi