Sloboda je danas razlog za sreću crveno-crnog dijela Tuzle

Pobjeda u Srbiji

Sloboda je danas razlog za sreću crveno-crnog dijela Tuzle

Eldar Ganibegović

FK Sloboda danas je na Lagator stadionu u Loznici u prijateljskoj utakmici s 2:3 savladao domaći tim.

Poveo je domaći tim, no Tuzlaci su do poluvremena preokrenuli rezultat. Strijelci za bh. premijerligaša bili su Alić i Kurtalić.

U drugom poluvremenu na 1:3 povisuje Sejmenović, pridošlo pojačanje iz TOŠK-a, a do kraja je predstavnik Srbije uspio samo da ublaži poraz.

Prvih 11 Slobode danas su činili: Bukvić, Osmanković, Omić, Devedžić, Husejinović, Kapetanović, Delić, Kurtalić, Alić, Maksimović, Mehmedović.

Šansu s klupe čekali su: Erić, Mehić, Beganović, Redžić, Avdić, Ćivić, Buturović, Saletović, Mujarić, Hasanović, Sejmenović, Mahmud, Pekarić i Jusić.

Podsjetimo, Sloboda je prije šest dana konačno i zvanično predstavila novog trenera, a to je Adnan Jahić.

Klub su napustili bitni igrači poput Dženisa Beganovića i Fedora Predragovića, no bit će i dolazaka i vidjet ćemo kako će Sloboda izgledati na početku nove sezone.

Sloboda će narednu sezonu koja počinje 16. jula započeti najtežom mogućom utakmicom jer će dočekati zahuktalog prvaka HŠK Zrinjski, a jako težak posao imat će i u narednim kolima jer se sastaje redom sa Širokim Brijegom, Veležom, Tuzla Cityjem, Borcem i Sarajevom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

volta
Ne znam nikog u Tuzli ko navija za Tuzlu City, osim naravno izbjeglica iz istočne Bosne koji su u Tuzlu stigli juče i misle da su gradjani ovog grada čitav život, to isto da u Sarajevu neko navija za Olimpik
11 8
edinho101
Čuj crveno-crni dio Tuzle hahahha Cijela Tuzla je crveno-crna rođaci :D
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti