Ističe da ga je sjajno primio kada je došao u Litex

Obuća: Čast i obaveza mi je bila ugostiti Peteva u mom gradu

17

Komentari (17)

Ko_je_babo
Kakav Petev,necemo ni da cujemo za njega. On nek ide kod Mamica u Medjugorje,nek vodi gospu u setanje. Samo Barbarez.
SemirunosiNemir
@Ko_je_babo ma samo Barbareza treba, Spahic i on u duetu... Prvi kockar a drugi kriminalac dokazani, procitaj malo Ruske medije... gdje god je radio, igro, napravio je i belaj. Od reprezentacije BiH do HSV-a
GuiliDamou
@SemirunosiNemir upravu si jbt, evo ja nasao gdje ga suigrac javno optuzio da je prodo utakmicu Himkiju. Sergei Gurenko igro s njim u Lokomotivi u Moskvi.
SemirunosiNemir
@GuiliDamou kazem tija, jase sjecam kad je to bilo aktualno u Rusiji jer pratim njihove medije, otjeran iz rusije zbog namjestannja. i sad da mi on ovde kroji politiku. pa zato su on i barbarez drugari ovolko dugo, isti.
Ko_je_babo
Ne diraj u Spahu,keru jedan
SemirunosiNemir
Takvim kao sto si ti i treba Spahic, postenom narodu ne, tako da povedi ga kuci materi stoko jedna!
SarajevoFC
Petev, LITEX, 7:0, ..... Zeeeljoooo
GuiliDamou
@SarajevoFC a zato konama ne odgovara Petev, ja zaboravio ???
SemirunosiNemir
@GuiliDamou ne rise, kakve ima veze s covjekom i sa Zeljom, nidje veze.
SarajevoFC
Ima itekako, pa LITEX im je poveznica. I Petev i Zeljo ce ga pamtit zauvijek. Doduse ne svi po dobrom ;)
GuiliDamou
@jassony ja ovaj tekst nisam citao, a evo i trazio sam ga da ga procitam od prije, ne mogu da ga nadjem... svaka cast covjeku ako je ovo istina sto Obuca izjavljuje, a ne vjerujem da ima razlog da laze. Kod nas je generalan problem, svi bi voljeli da imamo igrace i trenere u stranim ligama, pa i nasi ljudi koliko znamo “rado” odlaze preko granice trbuhom za kruhom, medjutim kada se radi o obrnutoj situaciji, tada bi mi domacu radnu snagu “kao”. Ako jedna Turska koja ima preko 80 mil stanovnika moze imati stranca za selektora, pa i Rusija, a imaju dosta kvalitetnije lige od nase, zasto to nebi mogli imati i mi!?
jassony
@GuiliDamou ovaj tekst je objavljen odma po saznanju da je jedan od kandidata za selektora i pocela je svakodnevna njegova hvala na ovom portalu i sto je ocigledno od pocetka da ga neko dobro "gura" preko ovog portala, tako da pametnom i isaret dovoljan. A jedno je kad igrac ili trener ode preko grane, a isto i kad dodje, a nesto sasvim drugo kad si u ovakvom stanju kao nasa reprezentacija, sa ovakim kriminalom, mentalitetom, nacionalnim kljucem i cime sve ne da dovodis nekog hablecinu iz Bugarske pored svih nasih BOLJIH, POVOLJNIJIH I PROVJERENIJIH trenera.
GuiliDamou
@jassony ovaj tekst nije objavljen nikad! Nebitno... napisi mi ime i prezime naseg trenera koji je vodio ekipu u Ligi sampiona, osim Vahe, jer Vahu mozemo samo sanjat (pametan covjek), kad se toliko razumijes i kazes da je “Hablecina”, bas me zanima to trenersko ime i prezime koje ces napisat. Pozdrav
SemirunosiNemir
@jassony ni ja ne vidjeh ovaj text nidje... ma treba barbareza stavit nek se uci na reprezentaciji, i da on i Spahic zavrte u kolo lagano, jedan igra poker, profi kockar, a drugi ima iskustvo s prodajom utakmica, nadji na internetu zasto je otjeran iz Lokomotiv Moskve i za sta je optuzen...
user1593509319
jassony
Sta ovo klosari vrtite stare tekstove, jel vas bugarin uredno placa???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.