Spahić "ulovljen" u Mostaru: Stiže li u reprezentaciju BiH?

Potpuno oporavljen

Spahić "ulovljen" u Mostaru: Stiže li u reprezentaciju BiH?

A. Čaušević

Emir Spahić je miljenik navijača Bosne i Hercegovine. Ostao je upamćen po beskompromisnoj borbi i maksimalnom zalaganju u svakoj od 94 odigrane utakmice u dresu Zmajeva.

Prije 15-ak mjeseci Spahić je imao tešku saobraćajnu nezgodu u blizini Gacka nakon što se prevrnuo terenac u kojem se nalazio.

Tada je legendarni bh. štoper zadobio nekoliko ozbiljnih povreda, do bolnice u Sarajevu je prebačen helikopterom, ali na sreću sve se dobro završilo.

U međuvremenu ovaj 40-godišnjak se u potpunosti oporavio. Ljetos je sa prijateljima zaigrao i mali fudbal i nije krio oduševljenje zbog toga.

Spahić je danas uočen u jednom od novootvorenih tržnih centara u Mostaru. U ugodnom razgovoru s prijateljima bio je vidno raspoložen i nasmijan.

Mnogi fanovi Zmajeva bi vrlo rado vidjeli Spahića u i oko reprezentacije BiH, a takav scenarij je prije nekoliko dana nagovijestio i budući predsjednik NFSBiH Vico Zeljković.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, Spahić je bio prisutan i na predstavljaju Dušana Bajevića u decembru prošle godine i već tada se počelo špekulisati o njegovom eventualnom angažmanu u krovnoj kući bh. fudbala.

Da li će bivši kapiten Zmajeva zaista ući u tabor reprezentacije BiH saznat ćemo u vrlo vjerovatno u januaru do kada bi trebao biti poznat i novi selektor.

Top Komentari

albis
Sad ćemo sve razvaliti. Kad Spaha zaprijeti igračima ima svi da se upišaju od straha. A Barbarez kad se pojavi svi će stajati mirno i diviti se majstoru i patrioti. Nema veze što nemaju veze sa trenerskim poslom. Oni su patriote. E moji tastatura navijači. Upravo zbog takvih stvari jesmo tu gdje jesmo. Samo nemojte da mi udarate minuse i da pišete kako je Bajević imao trenerski posao u malom prstu pa nikoga nije pobijedio.
23 10
red devil mo
Moj novinar. To je njegov tržni centar. Provala si života mi.
23 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi