Zmajeve jedan bod dijelio od trećeg šešira

Sve je poznato

Zmajeve jedan bod dijelio od trećeg šešira · Zvanično

E. Oštraković

UEFA je danas potvrdila šešire iz kojih će se izvlačiti grupe za kvalifikacije za narednoj Svjetsko prvenstvo.

Bosna i Hercegovina nalazi se u četvrtom šeširu sa 1410 bodova, a samo jedan bod dijelio je našu reprezentaciju od trećeg šešira.

To mjesto umjesto nas zauzela je reprezentacija Finske, koja ima 1411 bodova, te će tako biti u trećem šeširu.

U prvom šeširu nalaze se: Belgija, Francuska, Engleska, Portugal, Španija, Italija, Hrvatska, Danska, Njemačka i Nizozemska.

U drugom šeširu su: Švicarska, Vels, Poljska Švedska, Austrija, Ukrajina, Srbija, Turska, Slovačka i Rumunija.

U trećem šeširu nalaze se: Rusija, Mađarska, Irska, Češka, Norveška, Sjeverna Irska, Island, Škotska, Grčka i Finska.

Pored naše reprezentacije u četvrtom šeširu su još: Slovenija, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Bugarska, Izrael, Bjelorusija, Gruzija i Luksemburg.

U petom šeširu nalaze se: Armenija, Kipar, Farski Otoci, Azerbejdžan, Estonija, Kazahsta, Kosovo, Litvanija, Latvija i Andora.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

U posljednjem, šestom šeširu su: Malta, Moldavija, Lihtenštajn, Gibraltar i San Marino.

Top Komentari

Celtic
Uvijek nas nešto dijeli a ustvari smo k... obična... Jedna Makedonija se plasira pa Albanija isto bila na Euru, svi će biti negdje samo naši "zmajići" će u restorane i na Turbo Folk muziku.
9 0
dinass
Idioti su za saku dolara od Irana prodali 3.sesir. Trebalo je prijateljsku organizovati sa San Marinom i ostati u 3. sesiru ali bitno je savezu da odmah uzme sta u kasu. Demidziceva sibicarska politika maloumnog, neobrazovanog jalijasa
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi