Emmanuel Adebayor se vraća na velika vrata
Foto - EPA

Dolazi u Aston Villu?

Emmanuel Adebayor se vraća na velika vrata

M. Šljivak

Iskusni napadač Emmanuel Adebayor mogao bi se vratiti u englesku Premier ligu.


Ovaj 35-godišnjak nedavno je raskinuo saradnju sa turskim Kayserisporom. Tražio je veće izazove, a on bi mogao doći u dresu Aston Ville.

Timu iz Birminghama su ponuđene usluge Togoanca nakon što je tešku povredu zadobio prvi napadač Wesley, pa će rukovodstvo ekipe sa Villa Parka morati da traži nova rješenja za napad.

Adebayor je jedna od solucija. Menadžeri su ponudili njegove usluge Villi, a vidjet ćemo hoće li engleski tim na kraju i ponuditi saradnju iskusnom napadaču.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Adebayor je većinu bogate karijere proveo u Engleskoj, gdje je igrao za Arsenal, Manchester City, Tottenham i Crystal Palace.

Tokom karijere je igrao još za Metz, Monaco, Real Madrid, te Kayserispor i Basaksehir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi