Emotivna poruka Alissona za bivše saigrače iz Rome

Otišao u Liverpool

Emotivna poruka Alissona za bivše saigrače iz Rome

Edmir Škorić

Alisson Becker je za 72,5 miliona eura potpisao za Liverpool, ali ostavio je emotivnu poruku Romi.

Briljirao je Brazilac na golu Rome u prošloj sezoni, a to mu je na kraju donijelo veliki transfer na Otok. Postao je u četvrtak najskuplji golman na svijetu i pred njim su veliki izazovi.

No, prije nego počne s nastupima u Liverpoolu, odlučio je da posveti nekoliko rečenica svom bivšem klubu.

"Proveo sam dvije divne sezone u Romi. Posljednja sezona je bila posebna. Sada su se naši putevi razišli, ali želio bih da se zahvalim svima u timu: upravi, navijačima, saigračima... Posebno navijačima koji su me toliko bodrili", napisao je Alisson na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Igrači su me podržavali od prvog dana. Bila je čast boriti se s vama. Uvijek ću ovaj grad i ovaj tim nositi u srcu. Naprijed Roma!", poručio je brazilski čuvar mreže.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi