Malcom pristao na transfer u Romu

Brazilac seli u Rim

Malcom pristao na transfer u Romu

Midhat Šljivak

Brazilac Malcom (21) mogao bi postati novi član Rome.

Kako navode italijanski mediji, krilni fudbaler Bordeauxa dogovorio je sve uslove oko prelaska u redove rimskog tima i sada je preostalo da se dogovore klubovi.

Bordeaux je spreman da pusti mladu zvijezdu. Žele 40 miliona eura, ali Roma želi posudbu do kraja sezone uz obavezu da ga otkupi u ljeto 2019. godine.

Za sada dogovora između klubova još uvijek nema. Ipak, pretpostavlja se da će na kraju sporazum biti postignut i da će Brazilac pojačati Romu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije se Malcom povezivao sa prelaskom u Inter. I tu je dogovorio sve uslove, ali klubovi se nisu mogli dogovoriti.

Karijeru je ovaj 21-godišnjak počeo u Corinthiansu, a član Bordeauxa postao je u januaru 2016. godine. Plaćen je pet miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi