Emotivna poruka Wande na Instagramu za Icardija

Ponosna na kapitena Intera

Emotivna poruka Wande na Instagramu za Icardija

E. Čaušević

Fudbaleri Intera sinoć su na domaćem terenu pobijedili Tottenham nakon preokreta sa 2:1 u prvom meču grupne faze Lige prvaka.

Inter se nakon šest godina uspio vratiti u najelitnije klupsko takmičenje na svijetu, a domaći su došli do velike pobjede u finišu meča. Tottenham je dugo vremena imao vodstvo od 1:0 i incijativu na sredini terena i sigurno da niko nije očekivao da će londonski klub poražen napustiti Meazzu.

Ipak, u finišu meča Icardi i Vecino su pogađali mrežu Tottenhama i Interu donijeli tri velika boda. Nakon utakmice na drušvenim mrežama oglasila se Icardijeva supruga Wanda Nara s emotivnom porukom za kapitena italijanskog kluba.

"Suza radosnice! tako smo ponosni i nikada nismo sumnjali u tebe. Dobrodošao u Ligu prvaka Mauro Icardi. Volim te kapitenu", poručila je Wanda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

View this post on Instagram

Lacrime di gioia! Orgoglio e mai nessun dubbio. Benvenuto in Champions Mauro Icardi Ti Amo ❤️ Capitano #intertottenham

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Top Komentari

mesut10
Heheh ovo je čista provokacija. Iz redakcije su primjetili da se većina loži i negoduje tekstove o Wandi pa sad namjerno to objavljuju.
16 0
Griezmann
Wow evo i meni krenule suze radosnice.. gonite se u pm
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi