Emotivna presica: Novinarsko pitanje rasplakalo Subašića

Hrvatski junak pustio suzu

Emotivna presica: Novinarsko pitanje rasplakalo Subašića

Danijel Subašić postao je hrvatski junak nakon što je u ogledu s Danskom odbranio tri jedanaesterca i odveo Vatrene u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Kao i nakon svake utakmice, ovaj sjajni golman Monaca je skinuo dres i pokazao majicu s likom Hrvoja Ćustića, pokojnog saigrača koji je stradao 29. marta 2008. godine na utakmici između Zadra i Cibalije.

Majica s Ćustićevim likom danas Subašiću dođe kao amajlija, a koliko je emotivno vezan za pokojnog prijatelja pokazao je i na konferenciji za medije kada je zaplakao nakon pitanja jednog o novinara.

"Mi koji nismo previše upoznati sa situacijom, koliko vam znači majica s likom Hrvoja Ćustića", bilo je pitanje jednog od novinara, nakon kojeg Subašić nije mogao zadržati suze.

"Pa kada se to dogodilo", počeo je potreseni Danijel pa stao. Nije mogao više govoriti...

Trenutak kada je golman Hrvatske pustio suzu možete pogledati na 11:40 minuti.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi