Empoli slavio, novi problem za Krunića

Napustio igru u sedmoj minuti

Empoli slavio, novi problem za Krunića

S. Mlaćo

Italijanski drugoligaš Empoli nastavio je sa sjajnim igrama ove sezone. Lider Serie B slavio je u gostima kod Pescare sa minimalnih 1:0, a jedini strijelac bio je Donnarumma u 19. minuta.

Povremeni bh. reprezentativac Rade Krunić meč je napustio već u sedmoj minuti kada ga je zamijenio Brighi. Krunić je nakon jednog duela ostao ležati, te su doktori procijenili da nije u stanju nastaviti meč.

Nije poznato koliko će Krunić biti van terena, a prema posljednjim informacijama radi se o lakšoj povredi.

Ovaj 24-godišnji tek nedavno se oporavio od povrede butnog mišića, a sada su ga zadesili novi problemi.

Prije par dana italijanski mediji pisali su o tome da je za bh. reprezentativca zainteresirana Fiorentina, te Sampdorija. Važeći ugovor sa Empolijem imao do 2021. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi