Još jedna sjajna ponuda za Krunića
Stigle su ponude koje se teško mogu odbiti (Foto: EPA)

Bh. veznjak na slatkim mukama

Još jedna sjajna ponuda za Krunića

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić (24) naredne sezone će gotovo sigurno igrati u Seriji A.

Vezni igrač Empolija ove sezone u Seriji B igra zaista fantastično i ponovo je privukao veliku pažnju na sebe. Tako su italijanski mediji jučer objavili da je Krunić želja ekipe Fiorentine, ali nisu samo Viole te koje žele bh. fudbalera.

Ogroman interes za 24-godišnjeg fudbalera pokazuje i ekipa Sampdorije. Tim iz Genove bi ga rado vidio u svojim redovima od narednog ljeta i navodno čine sve kako bi ga doveli u narednom prelaznom roku. Sampa je i zimus htjela dovesti sjajnog veznjaka, ali do dogovora nije došlo.

Ipak, u Fiorentini će imati velikog rivala. Ponude oba tima su već na stolu Empolija, a ovaj tim bi na transferu reprezentativca Bosne i Hercegovine mogao inkasirati 3.5 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Krunić je sa Empolijem nedavno produžio saradnju do 2021. godine. Novi ugovor mu je stigao kao nagrada za sjajne igre, ali i da bi se klub osigurao u slučaju eventualne prodaje.

Ove sezone bh. veznjak je odigrao 25 utakmica, a postigao je četiri gola uz devet asistencija.

Top Komentari

Edo Nesto
Super
4 0
nihi2
Super
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi