Emrah Hasanhodžić napustio GOŠK

Defanzivac u potrazi za klubom

Emrah Hasanhodžić napustio GOŠK

S. Mlaćo

NK GOŠK će gotovo sigurno doživjeti velike promjene u igračkom kadru tokom ljeta. Gabeljani nakon loše sezone putuju u niži rang, a jedan od onih koji je odlučio napustiti tim iz Hercegovine jeste i Emrah Hasanhodžić, standardni defanzivac.

Hasanhodžić je odlučio raskinuti saradnju i sada je u potrazi za novim angažmanom.

"U GOŠK-u sam proveo prelijepih godinu i pol dana sa dosta uspona i padova, ali želim gledati samo pozitivne stvari. Sa ljudima u klubu sam brzo pronašao zajednički jezik kada je u pitanju raskid saradnje i ovim putem im se zahvaljujem, te želim da se što prije vrate u Premijer ligu", kaže Hasanhodžić, te dodaje.

"Sada ću dobro da se odmorim, psihički i fizički, te razmotrim opcije i odlučim gdje da nastavim karijeru".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hasanhodžić je u GOŠK stigao iz Čelika, te kvalitetnim partijama opravdao povjerenje čelnika kluba. U Premijer ligi i Kupu BiH upisao je ukupno 30 nastupa uz jedan pogodak.

U dosadašnjoj karijeri nosio je i dres Željezničara, Bosne Visoko, Jedinstva, Igmana, Travnika, Čelika...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi