Kozić nakon rastanka sa GOŠK-om: Imam ponuda iz Premijer lige, uskoro ću odlučiti

Sjajni čuvar mreže trenutno bez kluba

Kozić nakon rastanka sa GOŠK-om: Imam ponuda iz Premijer lige, uskoro ću odlučiti

S. Mlaćo

Velike promjene u igračkom kadru ovog ljeta doživjet će NK GOŠK. Gabeljani nisu uspjeli izboriti opstanak u ligi, te će od naredne sezone igrati Prvu ligu FBiH.

Jedan od onih koji je odlučio 'dići sidro' jeste sjajni golman Dalibor Kozić, definitivno jedan od najboljih golmana Premijer lige naše zemlje.

Iako je njegov sada već bivši klub ispao iz lige, Kozić je još jednom dokazao svoje kvalitete, te je bio među najzaslužnijim što su Gabeljani do pred sami kraj prvenstva bili u igri za opstanak.

Ugovor mu je istekao i sada je u potrazi za novim angažmanom.

"Nakon dvije godine došlo je vrijeme da napustim NK GOŠK. Ponuda imam iz Premijer lige, pa ćemo vidjeti. Odlučit ću šta je najbolje za mene i donijeti konačnu odluku", kazao je Kozić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kozić je prije GOŠK-a nastupao za Zrinjski, Rudar iz Prijedora, banjalučki Borac, te Kozaru iz Gradiške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi