Emre neće u penziju: Napustio Basaksehir i vratio se u Fenerbahce

Iskusni igrač ne odustaje

Emre neće u penziju: Napustio Basaksehir i vratio se u Fenerbahce · Zvanično

E. Čaušević

Emre Belezoglu je u prethodne četiri sezone bio jedan od najvažnijih igrača Basaksehira s kojim je bio na korak od titule prvaka Turske.

Emre je dobro poznato ime u svijetu fudbala jer je nekada igrao za Inter, Newcastle i Atletico Madrid, ali iako ima već 38 godina ne želi da završi svoju karijeru.

Ovaj iskusni veznjak napustio je Basaksehir nakon što mu je istekao ugovor i odlučio je da se vrati u Fenerbahče za koji je igrao u dva navrata.

Iako je prošao školu Galatasarayja ovaj fudbaler ne krije da je veliki navijač Fenera i poručio je da mu se ispunila želja da se vrati u ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Emre je potpisao ugovor na jednu sezonu i poručio da bi volio završiti karijeru u Fenerbahčeu, ali nije siguran da li će to biti narednog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi