Pogledajte napad na igrača Bešiktaša na benzinskoj pumpi - djevojka bespomoćno gledala

Nakon što je izazvana saobraćajna nesreća

Pogledajte napad na igrača Bešiktaša na benzinskoj pumpi - djevojka bespomoćno gledala

E. Škorić

Nogometaš Bešiktaša Emrecan Uzunhan napadnut je od strane nepoznate osobe nakon što je prethodno učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Bakırköyu (Turska).

Nesreća se dogodila u ulici Sahil Kennedy Caddesi u Bakırköyu. U nesreći su učestvovala tri vozila, uključujući i ono u kojem se vozio Uzunhan.

Dok je u društvu djevojke čekao policiju na mjestu nesreće, napala ga je nepoznata muška osoba, koja je kasnije privedena od starne policije.

Napad se dogodio ispred benzinske pumpe, gdje je i došlo do sudara tri vozila, uključujući i ono koje je vozio nogometaš Bešiktaša, a pri čemu je nstala materijalna šteta.

Tokom izrade izvješća o nesreći došlo je do sukoba između Uzunhana i jednog muškarca, koji ga je fizički napao i verbalno vrijeđao, što se može vidjeti i na snimku ispod.

U saopštenju kluba Bešiktaš je potvrdio incident, navodeći da je Emrecan Uzunhan učestvovao u lančanoj saobraćajnoj nesreći koja je rezultirala materijalnom štetom. Nadalje, spomenuli su da je napadnut tokom vođenja evidencije nakon nesreće.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

22-godišnji defanzivac, koji je ovog ljeta vraćen sa posudbe iz Antalyaspora, doživio je povrede i ukazana mu je adekvatna ljekarska pomoć.

Ove sezone je odigrao 43 meča i postigao jedan gol uz tri asistencije, ali nije poznata njegova budućnost niti hoće li ga turski velikan zadržati za narednu sezonu.

Oglasi