16

Komentari (16)

Savage
Zanima me kako su dosli do omjera Engleska 5/2 da osvoji prvo mjesto prije pocetka Eura. Evo pokazalo se Engleska bi imala omjer bilo koja tekma da je bila u pitanju. Trebali bi se sramit sto igraju na Wembliju na osnovu penala kojeg KVAR soba donjela za 20sec. S.Maknamanan odmah posle tekme, "ne zelim da vidim ovakvu Englesku da osvoji pehar, a da je otislo do penala Shmajhel bi im pola poskidao; toliko od mene muka mi u stomaku sta uradise. To se trebalo pogledat i sa strane i s bocne ljijeve i kamere koja je iznad i iza gola".
Savage
realno_govoreci
Gdje ste sada vi koji ste protiv super lige.Eto vam vasa " pravedna" UEFA.Ljudi su objasnili iz kojeg razloga zele osnovati super ligu i nista krili nisu a ovo vas vuku za nos kao politicar gradjane u BIH.
vozdra
@realno_govoreci pa jel ti drug stvarno misliš da se toga neće dešavati u SG??Čime opravdavaš takav stav? Na kraju krajeva jel tebi normalno da ubuduće EP igra recimo 8 nogometnih sila i još 4 dodatne reprezentacije???Suštinsko pitanje je gdje je prilika manjih ekipa!!!!??
Asam85
UEFA MAFIJA ! Hoćemo Super Ligu!
Maatija
Vico Zeljković: Nije naštimani ljudi, samo se poklopilo
dinass
Znaci opet penal za Englesku,sto im odmah nisu dali pehar?
bavarac28
Ima li smisla dalje?
ChuckNorris
Nevjerovatno je kako UEFA štima Englezima, samo zato što je Boris Johnson reagovao na projekat Superlige i ugasio ga zajedno sa Čeferinom.
vence
ugasio, al u qrcu.. samo malo odgodio
Vienner
Mogu oni posto su najveca svjetska fudbalska kuca ali dolazi vrijeme kad ce bogati klubovi samostalno osnivati ligu i nece zavisiti od uefe. Mnogo novca je bilo u opticaju gdje banke nude mnogo vise nego UEFA
JuventinoBK
Hahahaahah @vence odakle si ti buraz i kolko imas godina.
vence
zar je vazno odakle si..ako imas stav? :) Nez da li zezas ili ne, al i ti mislis da superliga nece zaziviti? A godina imam :(
user1614932756
Lagana lova u nedjelju sve na englesku ovo je nastimano
bk123
Nema šanse nebih stavio na hovnare ni feninga...ajmo Italija razvali ovu Englesku mislim UEFU
Jadnimi
Ovi su gori od naših
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.