Zvijezda Premiershipa privedena na ispitivanje zbog tri optužbe za silovanje

Još uvijek nije poznato o kome se radi

Zvijezda Premiershipa privedena na ispitivanje zbog tri optužbe za silovanje

E. Oštraković

Engleski mediji danas su prenijeli novu informaciju koja se tiče jednog fudbalera iz Premiershipa, ali ona nema mnogo veze sa fudbalom.

Naime, jedan za sada neimenovani fudbaler iz Premiershipa priveden je na policijsko ispitivanje, a razlog je sumnja na tri silovanja.

Iako još uvijek nije poznat identitet ovog fudbalera, engleski mediji tvrde da se radi o reprezentativcu jedne od zemalja koje su učestvovale na Svjetskom prvenstvu.

Optužbe ga terete za silovanja koja su se navodno dogodila u periodu od sredine 2021. godine, pa sve do sredine 2022. godine.

Policija ga je na ispitivanje privela kada je stigla i treća optužba, a do tada su odlučili da ga prate, te da vide da li mogu uočiti nešto čudno.

Klub ga još uvijek nije suspendovao, te mu je omogućeno da normalno trenira i da igra, a to se nije dopalo javnosti u ovoj zemlji.

Dok je neimenovani fudabler bio u protivoru, dodatno je uhićen zbog sumnje na još dva slučaja silovanja koja su navodno počinjena skoro godinu dana ranije.

Kako navode engleski mediji, fudbaler je ispitan zbog seksualnog prijestupa koji se navodno desio u Barnetu u februaru 2022. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Još uvijek se neće poduzeti radnje u vezi sa navodnim prekršajem koji se desio prvi jer zakoni još nisu stupili na snagu.

Ono što javnost najviše zanima je svakako o kojem fudbaleru se radi, ali to još uvijek nije poznao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi