Njegovim kolegama u studiju nije baš bilo jasno o čemu priča

Engleski "analitičar" šokirao izjavom o Crvenoj zvezdi: "Oni su vodoinstalateri..."

23

Komentari (23)

Torcida
A kad malo bolje pogledas ti vodoinstalateri dobili proslogodisnjeg osvajaca lige prvaka na domacem terenu Liverpool
gumenakita
smrdljivi cetnici
Zoilomas
Konze
Vjeruj da si ti smrdljiva UZP fekalija.
Zoilomas
Idi u sto pm nikoo jer si niko i nista cetnicko kopile
Ma Crvena Zvezda jest sastavljena od vodoistalatera, stolara, obucara, da je nije bilo poplave u Srbiji, Crvene Zvezde nigdje ne bi bilo, Vucic ukrao dio fonda za nastradale od poplave u Srbiji i dio tih para dao Crvenoj Zvezdi, do prije toga Zvezda nije imala para da plati servis da se operu dresovi, ovo sto sam napisao 100% istina o parama namijenjene za poplavu i dio tog fonda dat Crvenoj Zvezdi.
Svojprisebi
Nemoj zaboravit da pricas o proslom Evropskom i Svetskom prvaku. Kada neki drugi klub iz YU dodje barem blizu onog sto je zvezda napravila onda mozes komotno protiv zvezde pricat
RodjeniRA
@Nogometas i ja sam citao tu vijest u Kuriru 100% istina!
Ma Crvena Zvezda jest sastavljena od vodoistalatera, stolara, obucara, da je nije bilo poplave u Srbiji, Crvene Zvezde nigdje ne bi bilo, Vucic ukrao dio fonda za nastradale od poplave u Srbiji i dio tih para dao Crvenoj Zvezdi, do prije toga Zvezda nije imala para da plati servis da se operu dresovi, ovo sto sam napisao 100% istina o prama namijenjene za poilavu i dio tog fonda dat Crvenoj Zvezdi.
Fce
Cim je to englez znas da je glup ko noc njihov se fudbal samo zasniva na trcanju ko konji jer mozga nemaju nikako
Benjamingst
Zato osvojose ligu sampiona I ligu UEFA 4 kluba su njihova igrali finale. Zato imaju jaku ligu, stadione nove, publika itd.. Sto je premier Liga u Engleskoj I citavoj Europi isto kao sto je NBA u USA.
Kiss
jela vas c.zvijezda
mer12
sta su ovi ENG. klubovi osvajali osim Liverpoola pa vise Inter ima LS nego svi Londonski klubovi konbinirano...i ako godinama nije ucestovao u tom takmicenju stvarno su smijesni, i kao drzava nikada nista u Evropi nisu osvojili ni u Svijetu jedno su SP kupili i to cijeli svijet zna..nabi loptu i trci to im je taktika i nista vise nek se drze kriketa...P.S. zasto City dobiva uvjek najlaksu grupu prosle godine pa ove
Benjamingst
Mancheste U osvajao LS 2 puta Liverpool 2 puta Chelsea 1 put Kup Sampiona Manchester U 1 put Liverpool 4 puta Nottingham F 2 puta Aston Vila 1 put Onda Kup Kupova I UEFA trazi sam
Honduras
Gospodin,trebao je još navesti da su to koljačke horde mitomana koje od prevoznih sredstava najviše vole traktor.
stemdem
Pricas o zagrebu ili I sta ti znas
Baggio89
Mislim da najviše vole tenk.
Plavi orkestar
Mislim da niste shvatili Hondurasa.Vole mnogi od njih i traktor.Ne tako davno,poslije zlodjela koje su napravili na raznim stranama,traktor im je sluzio za bjezaniju.Medju tim lošim,koji vole traktor,ima i dobrih samo se slabo cuju od galamdzija.Uvijek moramo imati na umu da svugdje ima dobrih i loših ljudi.Nadam se da ce jednog dana dobri nadvladati ove loše koji sada kolo vode.
mer12
Svojprisebi
i ja se isto nadam plavac. razuman komentar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.