Engleski klub za jedan dan predstavio pet pojačanja

Stoke se pojačao na svim pozicijama

Engleski klub za jedan dan predstavio pet pojačanja

Edmir Škorić

U redove engleskog tima Stoke Cityja stiglo je pet novih igrača.

Stoke City je prošle sezone završio u sredini tabele u Championshipu, ali bivši premierligaš po svemu sudeći ima veće ambicije u novoj sezoni.

Brojna pojačanja idu u prilog tome, a samo danas je stiglo pet igrača, koji će pomoći timu s Britannia stadiona da napravi nešto više u novoj sezoni.

U Stoke su stigli Adam Davies (26), Liam Lindsay (23), Nick Powell (25), Lee Gregory (30) i Jordan Cousins (25), a klub je to objavio na zvaničnom Twitter profilu.

Davies je golman koji je bio član Barnsleyja, Cousins igra u veznom redu i bio je Charltonu, Powell je centralni vezni koji je igrao s Cousinsom, Gregory je jedan od iskusnijih i dolazi kao napadač Milwalla, dok je stoper Lindsay došao iz Barnsleja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi