Nogometaš Stokea sasvim iskreno: "Imamo najgore navijače"
Iako je prošle sezone igrao sjajno, ove se nije naigrao.

Nije se naigrao ove sezone

Nogometaš Stokea sasvim iskreno: "Imamo najgore navijače"

Esmer Oštraković

Iako je u prošloj sezoni igrao dosta više, Mame Biram Diouf ove sezone ne igra toliko mnogo za ekipu Stoke Cityja u Championshipu.

Upisao je samo trinaest nastupa ove sezone, od kojih je bilo šest startova u prvoj postavi, te se čini da više ne uživa u ovoj sredini.

"Ovdje su me voljeli mnogo. Baš zato mi je žao što se nalazim u ovoj situaciji, jer mi Stoke mnogo znači. Navijači u Engleskoj su veoma zahtjevnim ali naši su najgori, rekao je Diouf, te je dodao:

"Čak i kada pogriješite pas, oni vam prigovaraju. Baš je teško. Probao sam, ali više ne mogu. Dovedete me da igram napadača, a kasnije hoćete da budem krilo. Zašto to raditi", završio je Diouf.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi