Engleski mediji: Conte laže da je Costa povrijeđen

Fotografija kao dokaz

Engleski mediji: Conte laže da je Costa povrijeđen

Endin Čaušević

Španski napadač Diego Costa i dalje je glavna tema engleskih medija nakon sukoba sa Antoniom Conteom.

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila priča da je došlo do svađe između Contea i Coste, a u Chelseaju su pokušali to da prikriju. Ipak, kada se saznalo da Costa nije u konkurenciji za meč protiv Leicestera neke stvari postale su dosta sumnjive.

Italijanski stručnjak danas je izjavio da Costa nije igrao jer je obnovio povredu leđa na treningu u utorak. Engleskim medijima nije trebalo dugo da otkriju da Conte nije govorio istinu.

Naime, dovoljno je bilo samo da posjete zvanični Instagram profil napadača Chelseaja koji je u srijedu objavio sliku iz teretane. Da su bolovi toliko strašni kako je Conte izjavio sigurno da on ne bi mogao ići u teretanu da vježba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi